logo

Våra erbjudanden

card

ASC CARD ALLTID 15% RABATT MED VÅRT AMERICAN SPIN CREAM CARD!

SÅ FUNGERAR DET

Med vårt American Spin Cream Card får du 15% rabatt på alla dina köp. Du kan på ett smart och smidigt sätt få ut ännu mer av det goda hos oss. Du kan skaffa American Spin Cream Card i vårt butik och ladda det med minst 100 kronor. Du kan sedan använda kortet som ”betalkort” och få rabatt på alla våra ordinarie priser. Saldot kollar du i kassan och för att rabatten ska gälla måste det finnas tillräckligt med pengar på kortet. Kortet kan också användas som ett PRESENTKORT som du kan ge bort i present.VILLKOR

American Spin Cream Card – rabatten gäller bara på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra erbjudanden. American Spin Cream ansvarar inte för borttappat kort och dess värde ersätts ej. Det finns inga begränsningar på hur många gånger kortet får användas eller laddas.
card

VARJE ONSDAG KAN DU SPEXA TILL DIN SPIN CREAM LITE EXTRA HELT GRATIS!

SÅ FUNGERAR DET

Du kan välja mellan topping i olika smaker, vit eller mörk chokladdopp och strössel i olika former! Passa på idag! Vi bjuder! Ses på American Spin Cream, glassbutik utöver det vanliga.

card

FIRA DIN FÖDELSEDAG PÅ AMERICAN SPIN CREAM

SÅ FUNGERAR DET

Besök oss på din födelsedag och få 50% rabatt. Ta även med en kompis som också får ta del av erbjudandet. OBS! Erbjudandet gäller bara vid ett köptillfälle och vid uppvisande av ett ID-kort.


Instagram